Salsa rosa o salsa còctel
Ingredients
- Maionesa
- Mostassa
- Quetxup
- Salsa Perrins
- Suc de taronja natural passat pel colador fi
- Moscatell
- Conyac
- Whisky
- Sal (si cal)
12 racions
Utensilis
Un bol gran de vidre
Un batedor de varetes
Elaboració
En un bol de vidre gran, hi posem : la maionesa, un toc de mostassa, quètxup, unes gotes de salsa Perrins, un bon raig de suc de taronja, un raig de conyac, un raig de moscatell i un toc de whisky. Ho remenem amb el batedor de varetes, fins que hem aconseguit una sala fina i homogènia. Corregim de sal, i ja la tenim llesta per fer servir.
30min
Etiquetes:
L'enigmàtic món de les salses
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2678 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...