Salsa rosa o salsa còctel

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: ***** 5/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • Maionesa
  • Mostassa
  • Ketxup
  • Salsa Perrins
  • Suc de taronja natural ( colat, o de pot)
  • Moscatell
  • Conyac
  • Whisky
  • Sal ( si cal)

12 racions

Utensilis

Un bol gran
Un batedor de varetes

Elaboració

En un atuell rodó, anem posant : la maionesa, un toc de mostassa, bastant ketxup, unes gotes de salsa Perrins, un bon raig de suc de taronja, un raig de conyac, un raig de moscatell i un toc de whisky. Ho corregim de sal, i ho remenem amb el batedor de varetes, fins que hem aconseguit una sala fina i homogènea. Corregim de sal,( si cal), i ja la tenim llesta per servir.

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1422 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:


1 comentaris:

Montse Caballero diu:
Carai! Al costat de com jo la faig, no te color! Impressionant! Em fa vergonya i tot vaig a posar que facin aquesta salsa. Moltes gracies Quim!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!