Arros de verdures

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Ceba,pastanaga,carbaço,xampinyons,mongueta verda,carxofes,esparrecs verds,brocoli,arros,aigua,sal,mantega,formatge parmesa.

4 racions

Utensilis

cassola,soter,olla,espatula i poca cosa mes

Elaboració

primer netegar totes les verdures,poden ser de temporada,reservar tots els retalls de verdures hi fer un brou suau.agafem un soter segons racions,en primer lloc sufreguir la ceba i anar afaguin les verdures una a una,tallades de forma uniforma,afaguir 4 tasses d'arros i seguidament afaguim el brou de verdures ben calent,sense parar de moure esperem que l'arros sigui cuit,posari un xic de mantega,rectifica de sal i a ultima hora el formatge parmesa(com pta amb la sal el formatge pot fer pugar el gust ded sal)tambe a ultima hora pots ratllar una mica de tofona,

30min

Notes

la verdura que mes ho agradir,totes van be i no necessites grans cantitats ya ho veureu


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1907 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: