Pastis de verdures calent amb salsa brie

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Verdures de temporada al gust,8 ous,1 litre de nata de cuinar,formatge cremos,brie o similar,sal
  • Un xic d'espinacs bullits,1 carbaçó,1 pastanaga,una mica de mongueta verda,1 porro,3 ó 4 espàrrecs mantega un xic

6 racions

Utensilis

Un motllo de forn rectangular,potser d'un sol ús,una bandeja de forn per bany maria

Elaboració

primer tallem les verdures tipo juliana, tota per igual, exepte l'espinac.
escaldarem totes les verdures per separat i les reservarem, dexeules al dente perque despres van al forn.
en un bol possarem els ous batuts i seguidament anirem possan la nata i barrejar bè, possar al punt de sal, ara amen pel motllo, untar amb mantega el motllo i ara anirem possan les verdures i la barrejar de nata, verdura nata i aixis fins omplir el motllo, potser caldran dos motllos, a sobre de tot recomano possar els espinacs previament bollits, fara de base i veureu al tallar quins colors mes guais que queden, tot seguit ho possem a una bandeja amb aigua i al forn previament calent, ah si els motllos s'han de tapar amb paper d'alumini, passat 45 min aprox...ya ho tindrem 160 graus mes o menys, per desmotllar agafeu un ganibet reseguiu la vora, com si fos un flam.per la salsa pusseu a reduir nata al foc i quan agafi cos possem el formatge fins a fondre i llestos

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1441 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: