Llibrets tropicals

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 llibrets de llom
  • 1 llauna petita de pinya
  • Enciam
  • Pernil serrà
  • Pa ratllat
  • 1 ou
  • Sal i pebre

2 racions

Elaboració

Salpebreu a gust els llibrets i els reserveu.
Agafeu la pinya i escurreu-la ben bé. Tot seguit la trinxeu ben petita. Trinxeu també l'enciam que barrejareu amb la pinya així com el pernil serrà que el tindreu tallat una mica gruixut.
Quan ho hagueu fet, farciu els llibrets que heu reservat abans, els passeu per l'ou batut i seguidament pel pa ratllat.
Fregiu-los fins que siguin rossos per ambdues bandes.

45min

Notes

Serviu amb un acompanyament de patates palla... Aquests llibrets es poden fer també de pollastre... fent servir els pits que tallereu com els llibrets de llom o us els feu tallar d'aquesta manera quan el compreu...


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

531 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Pepi Faure Julián diu:
He modificat aquesta recepta que ja vaig publicar en el seu dia, en creure que aquesta variació l'afavoreix...


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!