Rellom amb maduixes i salsa de vins

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Rellom ("solomillo") de porc o vedella
  • 2 gots de vi negre
  • 2 gots de moscatell o mistela
  • 1 got de vinagre de mòdena
  • 1 pot de melmelada de fruites del bosc
  • Maduixes
  • Les proporcions son igual de vi i moscatell i meitat de vinagre, depèn de la quantitat de salsa que vulguem.

4 racions

Elaboració

Tallem la peça de carn, la marquem a una paella i la reservem.
En una cassola posem els ingredients per la salsa, el vi negre, el moscatell o mistela i el vinagre de mòdena.
Deixem que redueixi fins la meitat mes o menys i desprès afegim la melmelada.
Deixem que continui reduint fins que quedi una salsa consistent.
Tot seguit afegim la carn, la deixem 5 minutets per que agafi el gust de la salsa i desprès afegim les maduixes tallades a trossets.

1h

Notes

Compte amb el pa!!!

Per


Recepta de cuina de Rellom amb maduixes i salsa de vins
Ingredients
per Fran Boza
Recepta de cuina de Rellom amb maduixes i salsa de vins
Aquest es el resultat
per Fran Boza

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2408 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

5 comentaris:

Núria Valls diu:
Hola Fran!!! Que bien verte por aquí! La receta estupenda.Apuntada!!
Fran Boza diu:
Pruebala que esta de vicio. Si te queda un poco fuerte por el vinagre añadele azucar, asi los niños se lo comeran mejor.
Neus Ferre diu:
Hola Fran a ver si nos invitas a provar esas migas yo no las he comido nunca. Nos vemos
Dolça diu:
Aquesta recepta té un aspecte espectacular, apuntada queda!!
Fran Boza diu:
Gràcies Dolça espero que t'agradi

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: