Rellom amb maduixes i salsa de vins
Categoria:
Carns
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Rellom ("solomillo") de porc o vedella
- 2 gots de vi negre
- 2 gots de moscatell o mistela
- 1 got de vinagre de mòdena
- 1 pot de melmelada de fruites del bosc
- Maduixes
- Les proporcions son igual de vi i moscatell i meitat de vinagre, depèn de la quantitat de salsa que vulguem.
4 racions
Elaboració
Tallem la peça de carn, la marquem a una paella i la reservem.
En una cassola posem els ingredients per la salsa, el vi negre, el moscatell o mistela i el vinagre de mòdena.
Deixem que redueixi fins la meitat mes o menys i desprès afegim la melmelada.
Deixem que continui reduint fins que quedi una salsa consistent.
Tot seguit afegim la carn, la deixem 5 minutets per que agafi el gust de la salsa i desprès afegim les maduixes tallades a trossets.
1h
Notes
Compte amb el pa!!!
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1701 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies Dolça espero que t'agradi
Amb aquesta recepta i el ganache crec que fare contents a uns quants galifardeus. Gracies Joan!
M'agraden molt les patates braves, aquestes les provo segur!
Gràcies Àngels es molt fácil de fer i queda prou vistos. Salut!!!
Pruebala que esta de vicio. Si te queda un poco fuerte por el vinagre añadele azucar, asi los niños se lo comeran mejor.