Rellom amb maduixes i salsa de vins
Ingredients
- Rellom ("solomillo") de porc o vedella
- 2 gots de vi negre
- 2 gots de moscatell o mistela
- 1 got de vinagre de mòdena
- 1 pot de melmelada de fruites del bosc
- Maduixes
- Les proporcions son igual de vi i moscatell i meitat de vinagre, depèn de la quantitat de salsa que vulguem.
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Tallem la peça de carn, la marquem a una paella i la reservem.
En una cassola posem els ingredients per la salsa, el vi negre, el moscatell o mistela i el vinagre de mòdena.
Deixem que redueixi fins la meitat mes o menys i desprès afegim la melmelada. 
Deixem que continui reduint fins que quedi una salsa consistent.
Tot seguit afegim la carn, la deixem 5 minutets per que agafi el gust de la salsa i desprès afegim les maduixes tallades a trossets.
														
 1h
 1h 
Notes
Compte amb el pa!!!
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2818 visites.
 2818 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)



 Altres
 Altres Salses
 Salses Salsa
 Salsa Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Postres i dolços
 Postres i dolços 
 
 Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram