Tiramisú

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 clares d'ou
  • 2 tarrines de formatge mascarpone
  • 1 cullerada sopera de sucre
  • 20 o 22 melindros durs a l'ou
  • 1 tassa de cafè
  • Cacau en pols
  • 1 xarrup de rom (opcional)

10 racions

Elaboració

Primer farem la crema:

Montem les clares d'ou amb una batedora de varilles fins arribar al punt de neu. Seguidamente afegim les dues tarrines de formatge i ho barregem tot. Quan estigui gairebé acabat de barrejar afegim el sucre, ho acabem de lligar tot i ho reservem.
Per montar el pastís farem servir una safata mitjana d'uns 22x18 mes o menys. Possem una capa de melindros i els remullem d'un en un amb el cafè i el rom afegit al cafè (això es opcional, si hi mengen nens millor no ficar-hi rom ja que com no esta cuinat l'alcohol no s'evapora).
Amb la primera capa de melindros remullats a la safata, ara hem d'afegir la meitat de la crema que hem preparat abans i l'estenem bé.
Tornem a repetir el proces d'abans i fem una altra capa de melindros i els remullem amb el cafè. Afegim l'altra meitat de la crema i ara mirem d'estendre-la molt bé perque quedi tot lo plana i fina posible, si ens ajudem d'una espatula quedarà millor.
Per acabar el tiramisú agafem un col.lador petit i espolsem el cacau en pols per sobre mirant de cobrir tota la superficie. Seguidament el fiquem a la nevera. Jo el faig d'un dia per l'altre, si ho faig a la tarda ho mengem al dia següent per dinar.

30min

Per


Recepta de cuina de Tiramisú

El tipus de melindro i el tiramisú acabat
per Fran Boza

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1298 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!