Tiramisú

Ingredients

  • 3 rovells d'ou.
  • 2 clares muntades a punt de neu.
  • 6 cullarades de sucre.
  • 500 gr. de formatge mascarpone.
  • Melindros (tipus "bizcochos de soletilla").
  • Café.
  • Cacau en pols.

6 racions

Elaboració

Preparar la crema amb el sucre, els rovells i el formatge mascarpone.
Afegir les clares.
Preparar un café fort.
Preparar la base del tiramisú sucant els melindros en el café.
Alternar la colocació dels melindros amb la crema fins acabar aquesta.
Empolvorar la part superior amb cacau en pols.
Deixar una estona a la nevera.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2065 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: