Tiramisú

Ingredients

  • 3 rovells d'ou.
  • 2 clares muntades a punt de neu.
  • 6 cullarades de sucre.
  • 500 gr. de formatge mascarpone.
  • Melindros (tipus "bizcochos de soletilla").
  • Café.
  • Cacau en pols.

6 racions

Elaboració

Preparar la crema amb el sucre, els rovells i el formatge mascarpone.
Afegir les clares.
Preparar un café fort.
Preparar la base del tiramisú sucant els melindros en el café.
Alternar la colocació dels melindros amb la crema fins acabar aquesta.
Empolvorar la part superior amb cacau en pols.
Deixar una estona a la nevera.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2171 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: