Tiramisú
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Ingredients
- 7 ous
- 250 grs de formatge mascarpone
- 150 grs .sucre
- 10 biscuits
- 20grs. de cacau
- 1/4 l d'infusió de cafè
- 1 copa d'Amaretto di saronnco
Elaboració
Per començar cal separar els rovells de les clares d'ou que hem de batre a punt de neu.
Barregem les clares amb el sucre ,i després hi afegim els rovells i el formatge.
Barregem l'Amaretto amb el cafè i remullarem els bescuits amb aquesta mescla.
En un motllo rectangular, posem una capa de crema, estenem una capa de bescuits remullats, i completem amb la resta de la crema.
Escampem per sobre el cacau i desem al congelador durant 1 hora .Després deixem el tiramisú a la nevera.
Etiquetes: Postres Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2321 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.