Tiramisú

Categoria:
Tipus de plat:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 7 ous
  • 250 grs de formatge mascarpone
  • 150 grs .sucre
  • 10 biscuits
  • 20grs. de cacau
  • 1/4 l d'infusió de cafè
  • 1 copa d'Amaretto di saronnco

Elaboració

Per començar cal separar els rovells de les clares d'ou que hem de batre a punt de neu.
Barregem les clares amb el sucre ,i després hi afegim els rovells i el formatge.
Barregem l'Amaretto amb el cafè i remullarem els bescuits amb aquesta mescla.
En un motllo rectangular, posem una capa de crema, estenem una capa de bescuits remullats, i completem amb la resta de la crema.
Escampem per sobre el cacau i desem al congelador durant 1 hora .Després deixem el tiramisú a la nevera.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1400 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Neus Gimeno Sanjuán diu:
No esta equivocat l'ordre de les capes?
Poseu que la primera sigui de la crema i després de bescuits remullats, no es just el contrari?.
Salutacions.
ngimeno


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!