Cigales petites amb bacó

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 12 cigales petites
  • 12 talls de bacó molt fins
  • Sal
  • 1 cullerada d'oli d'oliva

Elaboració

Agafem les cigaletes i les salem lleugerament.
Al voltant de les cues hi posem un tall de bacó, que subjectem amb un escuradents.
En una planxa ben calenta,untada amb una cullerada d'oli,daurem els rotllets per la part del bacó,perquè les cigales no quedin massa cuites.
S'ha de menjar molt calent.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2649 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Ventura Gotsens Gaya diu:
aquesta recepta es pot fer amb gambes,llangostins
amb les cues pelades

Afegir comentari
 

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: