Cigales petites amb bacó

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 12 cigales petites
  • 12 talls de bacó molt fins
  • Sal
  • 1 cullerada d'oli d'oliva

Elaboració

Agafem les cigaletes i les salem lleugerament.
Al voltant de les cues hi posem un tall de bacó, que subjectem amb un escuradents.
En una planxa ben calenta,untada amb una cullerada d'oli,daurem els rotllets per la part del bacó,perquè les cigales no quedin massa cuites.
S'ha de menjar molt calent.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1299 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Ventura Gotsens Gaya diu:
aquesta recepta es pot fer amb gambes,llangostins
amb les cues pelades


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!