Gambes al ajillo
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Dieta: baixa en greixos
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 250g de gambes pelades
- 3 dents d'alls
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- Un bocinet de bitxo,sal
Elaboració
Agafem una cassoleta de test o refractària,i en fred hi col-loquem els alls tallats en làmines
el bitxo i l'oli.Quan els alls estiguin daurats, incorporarem les gambes i la sal. les
girarem, apagarem el foc i deixarem les gambes a la cassoleta perquè s'acabin de fer .
S'han de menjar ben calentes..
15min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2272 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
penso provarla
una vegada macerat el salmó el pots fer servi per carpacho, rrollets, canapes, i si el poseu al congelador sempre el tindreu...
aquesta recepta es pot fer amb gambes,llangostins amb les cues pelades
si feu aquet plat quedareu molt bè
Nuri les pots acompayar amb samfaina