Gambes al ajillo

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: baixa en greixos
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250g de gambes pelades
  • 3 dents d'alls
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • Un bocinet de bitxo,sal

Elaboració

Agafem una cassoleta de test o refractària,i en fred hi col-loquem els alls tallats en làmines

el bitxo i l'oli.Quan els alls estiguin daurats, incorporarem les gambes i la sal. les
girarem, apagarem el foc i deixarem les gambes a la cassoleta perquè s'acabin de fer .
S'han de menjar ben calentes..

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1161 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!