Salmó macerat amb anet

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 salmó cru sense espines i en dues meitats
  • Anet

Elaboració

Posar pebre al salmó obert en dues meitats.
Posar sucre dues vegades,sal tres cops i anet quatre vegades.
Ajuntar les dues meitats.
Embolicar-lo amb un drap i posar algun objecte de pes a sobre.
Cal girar-lo a les 24 hores.
La maceració ha de durar unes 36 hores.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

884 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Ventura Gotsens Gaya diu:
una vegada macerat el salmó el pots fer servi per carpacho, rrollets, canapes, i si el poseu al congelador sempre el tindreu apunt.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!