Nius de salmó fumat amb salsa de nius i beixamel
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu

Ingredients
- 6 filets de salmó fumat
- 2 cullerades de melmelada de nabius
- 1 fulla de gelatina
- Llet
- 1cullera de farina
- 1 cullerada de formatge de cabra
- 1 cullerada de mantega
2 racions
Elaboració
Poseu 3 filets de salmó a cada plat en forma de niu.
A continuació, prepareu la salsa de nabius amb la melmelada de nabius, mig got d'aigua i la fulla de gelatina.
Escalfeu-ho i barregeu-ho tot fins que quedi una
una salsa emulsionada.
A par, prepareu la beixamel amb la farina, la mantega, el formatge de cabra i, finalment, la llet.
Per acabar, poseu la salsa de nabius dins els nius de salmó i regueu tot el plat amb la beixamel.
20min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1415 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
penso provarla
una vegada macerat el salmó el pots fer servi per carpacho, rrollets, canapes, i si el poseu al congelador sempre el tindreu...
aquesta recepta es pot fer amb gambes,llangostins amb les cues pelades
si feu aquet plat quedareu molt bè
Nuri les pots acompayar amb samfaina