Bacallà confitat amb favetes i pernil

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800grs.de morro de bacallà
  • 4 alls
  • 30 dl de suc de carn
  • 1 escalunya
  • 4talls de pernil de gla
  • 200grs .de favetes
  • 10grs.de mantega
  • 1 ceblli
  • Oli i sal

Elaboració

Tallem els lloms de bacallà en trossos de 200grs . per persona i confitem a foc lent en oli d'alls.Sofregim léscalunya amb uns bocins de pernil i afegim el suc de carn.Reduim i lliguem amb
mantega,afegim segidament les favetes .Col-loquem el bacallà al centre del plat ,salsem amb les favetes .Hi afegim la resta de pernil i la pell del bacallà.37

1h 15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2864 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Ventura Gotsens Gaya diu:
si feu aquet plat quedareu molt bè
Oscar P diu:
Mol bona recepta, us la aconsello perqué és molt bona

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: