Bacallà confitat amb favetes i pernil

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800grs.de morro de bacallà
  • 4 alls
  • 30 dl de suc de carn
  • 1 escalunya
  • 4talls de pernil de gla
  • 200grs .de favetes
  • 10grs.de mantega
  • 1 ceblli
  • Oli i sal

Elaboració

Tallem els lloms de bacallà en trossos de 200grs . per persona i confitem a foc lent en oli d'alls.Sofregim léscalunya amb uns bocins de pernil i afegim el suc de carn.Reduim i lliguem amb
mantega,afegim segidament les favetes .Col-loquem el bacallà al centre del plat ,salsem amb les favetes .Hi afegim la resta de pernil i la pell del bacallà.37

1h 15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1146 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Ventura Gotsens Gaya diu:
si feu aquet plat quedareu molt bè
Oscar P diu:
Mol bona recepta, us la aconsello perqué és molt bona


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!