Bacallà confitat amb favetes i pernil

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800grs.de morro de bacallà
  • 4 alls
  • 30 dl de suc de carn
  • 1 escalunya
  • 4talls de pernil de gla
  • 200grs .de favetes
  • 10grs.de mantega
  • 1 ceblli
  • Oli i sal

Elaboració

Tallem els lloms de bacallà en trossos de 200grs . per persona i confitem a foc lent en oli d'alls.Sofregim léscalunya amb uns bocins de pernil i afegim el suc de carn.Reduim i lliguem amb
mantega,afegim segidament les favetes .Col-loquem el bacallà al centre del plat ,salsem amb les favetes .Hi afegim la resta de pernil i la pell del bacallà.37

1h 15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2824 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Ventura Gotsens Gaya diu:
si feu aquet plat quedareu molt bè
Oscar P diu:
Mol bona recepta, us la aconsello perqué és molt bona

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: