Favetes petites estofades amb alls tendres i botifarra negra

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de favetes petites congelades
  • Dos manats d'alls tendres
  • Dues botifarres culanes negres
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Vi blanc

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran amb tapa
Uns estalvis
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli, sofregim els alls tendres tallats a trossos regulars.
Quan són ben fregits, afegim les favetes juntament amb un got de vi blanc, i a foc baix deixem que arrenqui a bullir amb la cassola tapada, fins que les favetes ja són cuites, i tot seguit afegim les botifarres tallades en trossos regulars, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1042 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Montserrat Bosch Masdeu diu:
bonísimas!!!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: