Carbassó farcit amb bacó i llagostins

Ingredients

  • 2 Carbassons
  • 12 talls de cansalada viada fumada
  • 12 llagostins
  • Ous
  • Pa torrat ratllat
  • Oli d'oliva

Elaboració

Tallem els carbassons pel llarg, de manera que ens surtin unes llesques ni massa primes ni massa gruixudes, i que peguem posar sobre els altres ingredients.
Després d'estendre les llesques de carbassó, posem damunt de cadascuna, un tall de cansalada i un llagosti, que haurem de pelar abans.ho enrotllem, i fixem amb un escuradents.
Tot seguit, i quan els tinguem tots preparats, els passem pels ous batut i el pa ratllat, i fregim en una paella amb oli ben calent.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1401 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: