Carbassó farcit amb bacó i llagostins

Ingredients

  • 2 Carbassons
  • 12 talls de cansalada viada fumada
  • 12 llagostins
  • Ous
  • Pa torrat ratllat
  • Oli d'oliva

Elaboració

Tallem els carbassons pel llarg, de manera que ens surtin unes llesques ni massa primes ni massa gruixudes, i que peguem posar sobre els altres ingredients.
Després d'estendre les llesques de carbassó, posem damunt de cadascuna, un tall de cansalada i un llagosti, que haurem de pelar abans.ho enrotllem, i fixem amb un escuradents.
Tot seguit, i quan els tinguem tots preparats, els passem pels ous batut i el pa ratllat, i fregim en una paella amb oli ben calent.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2778 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: