Pastís de ricotta

Ingredients

  • 500g de formatge blanc
  • 60g de farina
  • 100g de sucre
  • 4 ous
  • 50g de panses
  • 100g de fruita confitada
  • 1 llimona

Elaboració

Tallar les fruites a trossets. Rentar les panses i tallar la pell de llimona.
En un bol, posarem el formatge, els rovells de 4 ous, la farina, el sucre, les panses i la fruita confitada. Debatre les clares a punt de neu, i ho barregem suaument a la crema anterior.
Untem amb mantega un motlle de forn i hi aboquem la preparació.
Precalfament el forn a 180ºC introduïm el motlle; i coura uns 30 minuts.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2749 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: