Calamarset farcit de carxofa amb salsa marinera

Ingredients

  • 4 calamarsets
  • 1/4 kg de carxofes
  • 2 ous
  • 100g de ceba
  • 20 cl d'oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Trinxeu els cors de carxofa, la ceba, les potes dels calamarsets i sofregiu-los, quan siguin ben daurats, afegiu-hi un got de vi blanc, deixeu-ho coure i guardeu-ho.
Per altra banda, bulliu els ous, espereu que es refredin i trinxeu-los.
Rectifiqueu de sal i farciu els calamarsets.
Després feu la salsa marinera per coure els calamerset i a menjar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

630 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: