Vieires de peix

Ingredients

  • Rap
  • Lluç
  • Gambes pelades
  • Formatge rallat
  • Ingredients per fer beixamel

Elaboració

Fregeixes el peix, i el poses a banda.
Llavors en un cassó hi poses les gambes amb aigua i un rajolinet de conyac o wisky ,i les cous, després les escorres.
El peix l'esmicoles i ho barreges amb les gambes.
Mentrestant pot fer la beixamel, hi ho barreges amb tot el peix.
I ja es pot ficar a les vieires amb el formatge rallat damunt i una mica d'oli o margarina,i es posa al forn per gratina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1142 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: