Capritx de carxofa

Ingredients

  • 1/2 kg de sucre
  • 1/2 de mantega
  • 1/2 de farina
  • 7 ous
  • 14 carxofes
  • 15g d'impulsor
  • Xarop de licor de carxofa

Elaboració

Escalfeu primer la mantega al foc fins aconseguir una textura tova.
Incorporeu les carxofes triturades que han estat prèviament bullides i pelades. Poseu-ho tot a dins d'una batedora al mínim i quan ja està ben mesclat incorporeu el 1/2 kg de sucre. Aneu-ho mesclant contínuament i aneu afegint-hi d'un en un els ous, mentre que la batedora va funcionant.
Un cop aconseguida una pasta cremosa poseu-la a dins d'una mànega pastissera i aneu omplint les càpsules (paneretes) més o menys fins a la meitat. Abans d'enfornar tireu un polsim de sucre al damunt del capritx i tot seguit ho introduïu al forn a 180 graus i ho deixeu coure entre uns 15 o 20 minuts.
Al moment de servir, incorporeu-hi el xarop de carxofa per damunt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

647 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: