Cors de carxofa estofats amb orella de porc

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 600 grams de cors de carxofa congelats
  • Dues orelles de porc
  • Aigua
  • Sal
  • Un ramet de julivert
  • Sofregit de tomĂ quet(el trobareu a les meves receptes)
  • Una ceba picolada
  • Quatre alls aixafats
  • Dues fulles de llorer
  • Un got de vi ranci
  • Una branca d'api
  • Un grapat de grans de pebre negre

4 racions

Utensilis

Dos cassons grans
Una cassola de terrissa gran
Un colador fĂ­
Un bol de vidre gran
Un bufador
Un ganivet filetejador

ElaboraciĂł

Primerament, en un cassĂł amb aigua, sal i una branca de julivert, posarem a bullir els cors de carxofa, i un cop cuits, els reservarem.
Tot seguit, amb l'ajud del bufador socarrimem les orelles de porc, per treure els pels que tinguin, i les fiquem en el cassĂł amb : aigua, sal, un grapat de grans de pebre negre,una fulla de llorer i una branca d'api. Quan les orelles estiguin cuites, amb l'ajud d'un colador fi, passem el brou de la cocciĂł en un bol de vidre i el reservem.
Tot seguit, amb l'ajud del ganivet filetejador, tallem les orelles en juliana i les reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli, fregim: la ceba picolada, els alls aixafats i una fulla de llorer.
Quan tot plegat ĂŠs sofregit, afegim quatre cullerots de sofregit de tomĂ quet un got de vi ranci, i deixem que redueixi. A continuaciĂł, afegim una mica del brou de coure les orelles, corregim de sal, i ja podrem afegir-hi les orelles i els cors de carxofa tallats a trossos regulars. Deixem que cogui tot el conjunt uns quinze minuts, i ja ho tindrem llest per servir a taula en la mateixa cassola.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Cors de carxofa estofats amb orella de porc

Enllaça aquesta recepta:

466 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!