Cors de carxofa farcits amb parmentier de patata i pernil, gratinats

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Deu cors de carxofa congelats de mida grossa
  • Sis talls de pernil salat
  • Parmentier de patata (el trobareu a les meves receptes)
  • Formatge ratllat
  • Aigua
  • Sal
  • Un ram de julivert
  • Oli d'oliva

5 racions

Utensilis

Una cassola fonda metàl¡lica
Una safata rectangular de porcellana
Una safata refractĂ ria gran
Una espĂ tula plana
Un estri per fer boles de fruita

ElaboraciĂł

Primerament, agafem els cors de carxofa i els bullim en una cassola amb: aigua, sal i un ram de julivert, fins que estan cuits al "dente", i tot seguit els escorrem i deixem que es refredin.
Tot seguit, els buidem amb l'estri per fer boles de fruita sense arribar al fons i els reservem.
A part, fem el parmentier de patata com explico a la meva recepta, i un cop fet, afegim el pernil picolat molt petit, ho remenem, i tot seguit anem omplint els cors de carxofa amb aquesta farsa, els espolsem amb formatge ratllat, els fiquem a la safata refractĂ ria i els enfornem a 180Âş, fins que veiem que el formatge ja estĂ  ben daurat, i amb l'espĂ tula plana, els anem posant a la safata de porcellana, i ja els podrem servir a taula per fer l'aperitiu.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Cors de carxofa farcits amb parmentier de patata i pernil, gratinats

Enllaça aquesta recepta:

556 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!