Sorbet de taronja

Ingredients

  • 6 taronges sucoses
  • 1 ampolla de llet
  • Sucre a gust

Elaboració

Després de rentar les taronges, es parteixen per la meitat i s'espremen.
Coleu el suc obtingut per treure totes les llavors, i endolciu-lo amb la quantitat de sucre que vulgueu.
Tot seguit, afegiu-hi la llet a poc a poc, bateu-ho bé i tasteu-ho per comprovar el punt de dolç.
Deixeu refredar el batut a la nevera i serviu-lo.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1297 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Laura, una pregunta,¿ amb l'acidesa de la taronja, no s'et talla la llet? Quim Lleonart.
Laura Gómez Hernández diu:
Si es tira la llet poc a poc i a temperatura natural no es talla .

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: