Tiramisú

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 grams de formatge Mascarpone
  • 100 grams de sucre (4 cullerades soperes)
  • 1 rovell d'ou, clara muntada (opcional)
  • Cafè
  • Xocolata negra en pols
  • 28 melindros

Elaboració

Primer, batem el sucre, el formatge, el rovell i la clara muntada fins a obtenir una mescla uniforme. A continuació preparem una tassa de cafè.
Aleshores, posem en un motlle una capa de melindros remullats lleugerament de cafè. Aquests els cobrim amb la meitat del preparat de formatge. Seguidament, posem una altra capa de melindros i l'altra meitat del preparat del formatge. Finalment ho deixem refredar a la nevera i en el moment de servir empolvorem la superfície del pastís amb xocolata en pols.


Recepta de cuina de Tiramisú

Tiramisú

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2888 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: