Tiramisú

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 grams de formatge Mascarpone
  • 100 grams de sucre (4 cullerades soperes)
  • 1 rovell d'ou, clara muntada (opcional)
  • Cafè
  • Xocolata negra en pols
  • 28 melindros

Elaboració

Primer, batem el sucre, el formatge, el rovell i la clara muntada fins a obtenir una mescla uniforme. A continuació preparem una tassa de cafè.
Aleshores, posem en un motlle una capa de melindros remullats lleugerament de cafè. Aquests els cobrim amb la meitat del preparat de formatge. Seguidament, posem una altra capa de melindros i l'altra meitat del preparat del formatge. Finalment ho deixem refredar a la nevera i en el moment de servir empolvorem la superfície del pastís amb xocolata en pols.


Recepta de cuina de Tiramisú
Tiramisú
per Maria Josepa Olivé Jansà

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2141 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: