Bacallà al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 grams de talls de morro de bacallà
  • 300 grams de cebes
  • 2 alls
  • 2 porros
  • 300 grams de patates
  • 4 ous
  • 200 cc de crema de llet
  • Julivert
  • Sal, pebre, farina, oli
  • 4 cassoletes individuals.

Elaboració

Peleu i talleu les patates a daus i fregiu-les.
En el mateix oli fregir lleugerament el bacallà ben escorregut, eixugat i enfarinat.
Retireu oli de la paella i deixeu-hi el necessari per fregir-hi la ceba filetejada, la part blanca dels porros tallats, i els alls trinxats.
Saleu-ho i remeneu-ho fins que sigui tou.
Mentrestant, traieu la pell i les espines del bacallà i esmicoleu-lo.
Repartiu les patates entre les quatre cassoletes, poseu-hi al damunt el sofregit de ceba i acabeu-ho posant-hi el bacallà.
Bateu els ous, poseu-hi sal, pebre i dues cullerades de julivert trinxat.
Barregeu-hi la crema de llet i aboqueu-ho a les cassoles.
Entreu al forn calent, fins que la barreja d'ous i crema de llet comenci a quallar-se


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5742 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Sense bacallà no podria viure, com m´arriva agradar. Molt maca aquesta recepta de bacallà.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!