Corder al cava

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 Paletillas de corder talladas en tres trossos cada una.
  • 1 sobre de crema de champinyons.
  • 1 Ampolla de cava brut.
  • 500 gr. de patates baby per acompanyar.
  • Oli, pebre, sal i julivert.
  • 1 pot de champinyons.

6 racions

Elaboració

Salpebrar la carn.
Posar en una cassola un bon raig d'oli i rostir la carn molt bé per tot arreu.
Quan estigui rostida afegir el cava i deixar coure aproximadament 1 hora.
Reservar la carn.
Desfer la crema de xampinyons en una mica del suc de la cassola, si veieu que hi ha massa, li traieu una mica i amb la resta desfeu la crema en calent.
Afegir la carn i els xampinyons per que agafin gust.
A banda sofregir en una paella les patates amb una mica d'oli i julivert.
I ja es pot servir.

1h 20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

723 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: