Coca amb cireres

Ingredients

  • 750 g. de cireres naturals
  • 300 g. de farina de força
  • 100 g. de sucre
  • 5 cl. d'oli (50 ml)
  • 5 cl. d'anís (50 ml)
  • 25 g. de llevat de pastisser (de pastilla)
  • Aigua
  • 1 ou

8 racions

Elaboració

Desfer la pastilla de llevat en una mica d'aigua tèbia.
Es barreja: la farina, el sucre, l'oli, l'anís, l'ou i el llevat desfet.
Es pasta fins que quedi una pasta homogènia.
A vegades s'ha d'afegir una mica més de farina.
Es posa en un bol i es deixar tapat 1 hora o més fins que la pasta dobli la seva mida.
Es precalenta el forn a 180 graus.
Poseu la pasta entremig de 2 papers de forn i es fa fina amb el corró.
Es treu el paper del damunt i s'hi posen les cireres juntes, però que no es toquin.
S'hi tira sucre pel damunt.
Es deix com uns 20 minuts al forn a 180 graus.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

913 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Ana Maria Lopez Samos diu:
La quantitat de cireres és una mica orientativa, tot depèn de la mida de la coca i de la mida de las cireres.
Per descomptat que la època apropiada és la primavera quan las cireres són acabades de collir.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: