Amanida d' escamarlans i bolets confitats

Ingredients

  • 8 escamarlans gegants
  • 1 bossa de barreja de bolets
  • 200 g de barreja d' enciams
  • 1 pastanaga
  • 1 magrana
  • 1 branqueta de romaní
  • 1 fulla de llorer
  • oli d'oliva, vinagre, sal i pebre

4 racions

Elaboració

Posa els bolets directament congelats i coberts d'oli a foc suau, afegeix-hi un rajolí de vinagre, les herbes aromàtiques i deixa-ho confitar uns 15 minuts, sense que arrenqui el bull.
Un cop confitats els bolets, escorre'ls i reserva l'oli.
Descongela els escamarlans submergits en aigua freda, escorre'ls, talla'ls per la meitat longitudinalment i sala'ls; reserva'ls i salpebra'ls.
Desgrana la magrana, pela la pastanaga i fes-ne encenalls amb l'ajuda del pelador.
Prepara els plats amb la barreja d'enciams, els encenalls de pastanaga i els grans de la magrana.
Afegeix-hi els bolets confitats i els escamarlans.
Finalment, amaneix-ho amb una vinagreta preparada amb l'oli de confitar els bolets, sal i pebre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

846 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Maria LLuisa Sastre Monserrat diu:
Hola Rosa quin menjar mes bo que has fet. el dia que ho facis ja m'avisaràs
¡espero provar-ho!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: