Esqueixada de bacallà amb salsa rosa

Ingredients

  • 1 bossa de bacallà esqueixat i dessalat
  • 1 enciam
  • 4 Tomaques verdes del Benach
  • 1 Ceba dolça
  • 1 pot d'olives farcides blanques
  • 1 pot de salsa rosa
  • Oli d'oliva arbequina

4 racions

Elaboració

Es renta l'enciam amb aigua, s'escorre i es talla ben petit. Les tomaques i la ceba també es tallen a trossets petits (la tomaca millor tallar-la amb tossires perquè sinó fan molt líquid)
Quan està tot tallat s'hi afegeix el bacallà i les olives farcides.
Ho amanirem amb un bon raig d'oli d'oliva arbequina i hi posarem la salsa rosa. Li donem una remenada i es corregeix de sal.

30min

Notes

Es pot servir com a primer plat o segon.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1412 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: