Esqueixada de bacallà amb salsa rosa
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
estiu
tardor
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 bossa de bacallà esqueixat i dessalat
- 1 enciam
- 4 Tomaques verdes del Benach
- 1 Ceba dolça
- 1 pot d'olives farcides blanques
- 1 pot de salsa rosa
- Oli d'oliva arbequina
4 racions
Elaboració
Es renta l'enciam amb aigua, s'escorre i es talla ben petit. Les tomaques i la ceba també es tallen a trossets petits (la tomaca millor tallar-la amb tossires perquè sinó fan molt líquid)
Quan està tot tallat s'hi afegeix el bacallà i les olives farcides.
Ho amanirem amb un bon raig d'oli d'oliva arbequina i hi posarem la salsa rosa. Li donem una remenada i es corregeix de sal.
30min
Notes
Es pot servir com a primer plat o segon.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1412 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Jo la poso al final perquè no es talli la maionesa.
Hola Quim, moltes gracies per valorar les meves receptes. Ja provaré els calçots amb samarreta. Salutacions, Rosa Mª
Jo el poso a la ensalada russa pro sense el vinagre