Esqueixada de bacallà amb salsa rosa
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 bossa de bacallà esqueixat i dessalat
- 1 enciam
- 4 Tomaques verdes del Benach
- 1 Ceba dolça
- 1 pot d'olives farcides blanques
- 1 pot de salsa rosa
- Oli d'oliva arbequina
4 racions
Elaboració
Es renta l'enciam amb aigua, s'escorre i es talla ben petit. Les tomaques i la ceba també es tallen a trossets petits (la tomaca millor tallar-la amb tossires perquè sinó fan molt líquid)
Quan està tot tallat s'hi afegeix el bacallà i les olives farcides.
Ho amanirem amb un bon raig d'oli d'oliva arbequina i hi posarem la salsa rosa. Li donem una remenada i es corregeix de sal.
30min
Notes
Es pot servir com a primer plat o segon.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2544 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.