Samfaina
Categoria:
Llegums i verdures
Dieta: vegana
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd per fregir
- 1 albergínia
- 2 o 3 tomàquets vermells
- 1 carabassó
- Mitja ceba
- 1 raig d'oli
4 racions
Utensilis
Una paella que sigui gran
Elaboració
- Primer es renta bé tota la verdura ja que es cou amb la pell, menys la tomaca que es pela i se li treuen les llavors.
-Tallarem el carbassó a daus o talledets de esquitllèbit i ho posarem un rato amb sal, perquè desprengui l’aigua. A l’albergínia li farem el mateix.
- Tallarem las demés verdures a la mateixa mida.
- Posarem una paella gran amb un bon raig d’oli d’oliva arbequina i quan estigui calent hi anirem agregant les verdures. Primer el pebrot verd, li donarem una remenada, després el vermell i els deixarem coure una mica, hi tirarem la ceba i sense que en cremi li farem lo mateix. Hi tirarem el tomaca, li darem un parell de voltes, i per últim amb la mà escorrerem l’albergínia i el carbassó i ho deixarem coure tot junt no massa tems ja que ha de queda una mica cruixent. Rectificarem de sal si cal.
1h
Notes
Ho pots acompanyar amb carn o peix, tant al hivern com estiu.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1038 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Jo la poso al final perquè no es talli la maionesa.
Hola Quim, moltes gracies per valorar les meves receptes. Ja provaré els calçots amb samarreta. Salutacions, Rosa Mª
Jo el poso a la ensalada russa pro sense el vinagre