Truita de verdura del caldo

Ingredients

  • Col
  • Pastanaga
  • Xirivia
  • Nap
  • Porro
  • Patata
  • Cigrons

Per la truita:

  • 2 o 3 ous
  • Oli d'oliva arbequina
  • Sal
  • Una dent d'all

2 racions

Elaboració

1.- En una paella es posa oli d'oliva arbequina i s'hi afegeixen totes les verdures, prèviament cuites al fer el caldo, escorregudes, i s'hi agrega una dent d'all per donar-li més gust. Es deixa coure una mica, perquè agafi una mica de color.
2.- En un plat es baten els ous.
3.- Es treuen les verdures de la paella i es barregen amb els ous.
4.- Es torna a posar tot una altra vegada a la paella per fer la truita.
És tendre i és diferent a les altres truites.

10min

Notes

Es pot menjar a trossets com aperitiu o de la manera que es vulgui.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

857 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: