Recuperar contrasenya
Donar-se d'alta
Les meves receptes
Afegir recepta
Desades a favorites
Configuració
El meu blog
Sortir
× Tancar
Receptes.cat
La xarxa social de cuina en català
Inici
Cerca
Trucs
Fòrum
Ajuda
Entrar
Registra't
Recuperar contrasenya
Amanides i entrants
Sopes i cremes
Arrossos i pasta
Llegums i verdures
Carns
Peixos i mariscos
Ous i làctics
Postres i dolços
Salses
Begudes
Altres
Últimes receptes
Brou de peus de porc bullits
Coca de pastanaga
Passtís de formatge super ràpid
Lasanya de xiitake i llenties
Macarrons a l'estil de l'avia Núria
Pèsols negres refregits (refritos) a la mexicana
Sípia farcida de botifarra (es pot fer amb calamar)
Sis dònuts casolans grans
Estofat de marisc amb coliflor, es pot fer amb bròquil
Cuixa de xai al forn sobre patates i ceba tendre, es pot fer amb peus de porc ja cuits
Rosa Maria Llurba Gallisá segueix a 4 xefs
Bruguers Sanou
Marta LLorens Salvado
Josefina Nicolau Miró
Pereta
Sóc aprenent de cuina bàsica sense complicacions.
Rosa Maria Llurba Gallisá
Sóc jubilada i m'agrada la cuina tradicional i fàcil.
Últimes receptes
Sofregit de bajoques, patata i pastanaga gratinat al forn
Crema catalana de xocolata negra cremada
Estofat de vedella amb verduretes i licor d'avellana
Ous remenats amb botifarra negra, espàrrecs i oli d'anxoves
Tallarins gratinats al forn amb pernil salat
Samfaina
Pa, oli i sucre
Esqueixada de bacallà amb salsa rosa
Truita de rovellons variats
Maionesa feta amb morter de pedra
Veure totes les receptes