Recuperar contrasenya
Donar-se d'alta
Les meves receptes
Afegir recepta
Desades a favorites
Configuració
El meu blog
Sortir
× Tancar
Receptes.cat
La xarxa social de cuina en català
Inici
Cerca
Trucs
Fòrum
Ajuda
Entrar
Registra't
Recuperar contrasenya
Amanides i entrants
Sopes i cremes
Arrossos i pasta
Llegums i verdures
Carns
Peixos i mariscos
Ous i làctics
Postres i dolços
Salses
Begudes
Altres
Últimes receptes
Xarrup de Nadal
Canelons de carn i bolets
Rovellons en escabetx
Estofat de cigrons amb carn magra de porc
Canelons d'espinacs a la catalana
Pastís salat de formatge i pera
Arròs amb botifarra negra i pèsols
Melmelada de tomàquet i bitxo - thermomix i mètode tradicional
Formatge ricotta al forn
Llenties amb verdures
Rosa Maria Llurba Gallisá segueix a 4 xefs
Bruguers Sanou
Marta LLorens Salvado
Josefina Nicolau Miró
Pereta
Sóc aprenent de cuina bàsica sense complicacions.
Rosa Maria Llurba Gallisá
Sóc jubilada i m'agrada la cuina tradicional i fàcil.
Últimes receptes
Sofregit de bajoques, patata i pastanaga gratinat al forn
Crema catalana de xocolata negra cremada
Estofat de vedella amb verduretes i licor d'avellana
Ous remenats amb botifarra negra, espàrrecs i oli d'anxoves
Tallarins gratinats al forn amb pernil salat
Samfaina
Pa, oli i sucre
Esqueixada de bacallà amb salsa rosa
Truita de rovellons variats
Maionesa feta amb morter de pedra
Veure totes les receptes