Crema catalana de xocolata negra cremada

Ingredients

  • 1/2 L de llet desnatada
  • 3 cullerades de postre de midó
  • 9 cullerades de postre de sucre
  • 2 rovells d'ou
  • 1 pell de llimona
  • 1/2 tubet de canyella
  • 3 preses (porcions) de xocolata negra Valor de 70%

4 racions

Elaboració

En una cassola es posen els 2 rovells d'ou, la sucre i el midó i es va remenant i s'hi va afegint el mig litre de llet sense deixar de remenar. Quan està tot ben barrejat es posa al foc i s'hi afegeix un trosset de pell de llimona i 1/2 tubet de canyella. Es segueix remenant. Quan ja casi està cuit s'hi posa la xocolata a trossets i es remena fins que està desfeta. Es deixa que bulli una mica i es treu del foc i es tira en un bol.
Es deixa refredar i s'hi tira per damunt sucre i es crema.
Es posa a la nevera i es menja fresquet.

45min

Notes

Es pot acompanyar amb galetes o neules, o per si sol ja és bo.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1051 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: