Truita de rovellons variats

Ingredients

  • 1 pot de rovellons variats de 290 grams
  • Oli de oliva arbequina.
  • Sal.
  • Julivert.
  • 1 dent de all.
  • 2 ous.

2 racions

Elaboració

Traurem els rovellons de pot i els passarem per l'aigua.
Posarem un cassó amb aigua, quan estigui calenta hi posarem els rovellons i la sal i els deixarem bullir un 1/4 de hora.
Tot seguit en una paella hi posarem l'oli d'oliva i quan estigui calent hi tirarem els rovellons que prèviament haurem escorregut, la dent d'all tallat petitet i un polsim de julivert.
Ho deixarem coure uns 10 minuts .
En un plat batrem els ous, hi tirarem els rovellons, li donarem una remenada, ho posarem a la paella i farem la truita

30min

Notes

Es pot servir com aperitiu o ho pots acompanyar amb una amanida verda o també sola.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

900 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: