Truita de rovellons variats

Ingredients

  • 1 pot de rovellons variats de 290 grams
  • Oli de oliva arbequina.
  • Sal.
  • Julivert.
  • 1 dent de all.
  • 2 ous.

2 racions

Elaboració

Traurem els rovellons de pot i els passarem per l'aigua.
Posarem un cassó amb aigua, quan estigui calenta hi posarem els rovellons i la sal i els deixarem bullir un 1/4 de hora.
Tot seguit en una paella hi posarem l'oli d'oliva i quan estigui calent hi tirarem els rovellons que prèviament haurem escorregut, la dent d'all tallat petitet i un polsim de julivert.
Ho deixarem coure uns 10 minuts .
En un plat batrem els ous, hi tirarem els rovellons, li donarem una remenada, ho posarem a la paella i farem la truita

30min

Notes

Es pot servir com aperitiu o ho pots acompanyar amb una amanida verda o també sola.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2043 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: