Llucets a la llauna amb mongetes de Santa Pau

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit llucets de mida gran
  • Oli d'oliva
  • Sis alls laminats
  • Un pot de polpa de pebrots xoricers
  • Vi blanc
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Sal
  • Picada d'all, oli i julivert feta amb la batedora elèctrica
  • 300 grams de mongetes de Santa Pau
  • Tires de pebrot vermell en conserva

4 racions

Utensilis

Una safata refractària rectangular de mida gran
uns estalvis
Una paella gran
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Una batedora elèctrica
Una safata plana amb un paper de cuina

Elaboració

Primerament, netegem els llucets, els hi tallem el cap i els netegem per dintre.
Seguidament, amb l'ajud d'un ganivet fí, el desespinem i el deixem en forma de ventall sense l'espina central.
Tot seguit, els salem, els passem per farina i els fregim en una paella amb oli d'oliva, quatre minuts, i els reservem damunt un paper de cuina.
A part, en la mateixa paella saltem les mongetes de Santa Pau amb un polsim de sal, i un cullerot de picada d'all, oli i julivert. Un cop fregides, les repartim per tot el fons de la safata refractària i ho reservem.
Tot seguit, en un cassó amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els alls laminats, i quan ja estan mig rossos, afegim dues cullerades de carn de pebrots xoricers i un got de vi blanc, i deixem que redueixi. Ja per acabar, fiquem els llucets fregits capicuats a la safata refractària, els cobrim amb la salsa que hem fet en el cassó, damunt de cada llucet fiquem dues tires de pebrot vermell, i ho enfornem a 180º, quatre minuts, i ja ho podrem treure-ho a taula en la mateixa safata, amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2112 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: