Llucets a la romana amb patates palla
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Tempura
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Vuit llucets de mida mitjana
- Quatre patates de mida mitjana
- Oli d'oliva
- Farina
- Quatre ous batuts
- Sal
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Quatre plats plans
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Elaboració
							Primerament, pelem les patates, les tallem en forma de palla, i les fregim en una paella amb oli d'oliva fins que estiguin daurades, i les reservem en una safata plana damunt un paper de cuina.
Quan anem a comprar els llucets, demanem que ens els netegin, ens treguin l'espina central, i ens els deixin plans en forma de ventall.
Tot seguit, amb el batedor de varetes, batem els ous amb un polsim de sal, i els reservem.
A continuació, salem els llucets, els passem per farina, els passem per l'ou batut, i els fregim en una paella amb oli d'oliva, fins que estiguin daurats, i ja els podem posar de dos en dos en cada plat, amb un niu de patates palla a la part de baix del plat, i ja ho podrem servir a taula.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						Cuina marinera
 
						Etiquetes: 
						Cuina marinera  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2154 visites.
 2154 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Llegums i verdures
 Llegums i verdures Carns
 Carns Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Ous i làctics
 Ous i làctics
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram