Cresta de sardines amb verdures

Ingredients

  • 1 cresta de pasta brisa, comprada ja feta
  • 10 sardines
  • 1 ceba gran
  • 1 pebrot verd
  • 3 dents d'all
  • Oli, sal

2 racions

Utensilis

Placa de forn, paella

Elaboració

Posem a escalfar el forn, a 200º.
Es netegen les sardines d'escates, cap, cua i espina dorsal i laterals (intentarem que quedin ben netes, amb el mínim d'espines possible).
Pelem i tallem els alls a làmines. Els fregim una mica
Pelem i tallem la ceba i el pebrot verd a la juliana. Els afegim als alls laminats.
Agafem una placa de forn i estenem bé la cresta de pasta brisa.
Aboquem i escampem bé les verdures que ja tenim potxadetes.
Col.loquem a sobre les sardines ben netes -si volem, podem separar els dos filets de cada sardina-.
Tanquem la pasta brisa, que ens quedarà com si fos una cresta gran de tonyina, però amb els ingredients que hem posat.
Amb els dits, anem apretant les vores, perquè quedi tancada. Fem un forat al centre perquè respiri.
Ja podem posar al forn, i deixar de 25 a 30 minuts.

1h

Notes

Aquesta recepta la va fer l'Arquiñano fa poquet, i l'he volgut provar.. La veriat és que ha quedat molt bó. La penjo per si algú no la va poguer veure.
Abans de posar-ho al forn, podeu pintar la cresta amb ou, que farà que quedi més lluenta.
En comptes de sardines, podeu fer-ho amb saitons frescos, que potser seran més fàcils de netejar d'espines.


Recepta de cuina de Cresta de sardines amb verdures

Cresta de sardines
per Yolanda grau

Recepta de cuina de Cresta de sardines amb verdures

Cresta sardines oberta
per Yolanda grau

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1102 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: