Coc de massana

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Coc de massana
  • Ingredients per la pasta
  • 250 gr. de farina
  • 75 gr. d'aigua
  • 40 gr. d'oli
  • 15 gr. de llevat
  • 50 gr. de sucre ( 1 got)
  • 1 ou
  • Una mica de raspadura de llimona o matafaluga
  • Ingredients pel farcit
  • ¼ de litre d'oli
  • 125 gr. de sucre
  • 125 gr. de farina
  • Pomes de l'agredolç
  • Sucre i canella en pols

8 racions

Utensilis


UTENSILIS

Safata per coure al forn
Bol per fer la mescla

Elaboració

ELABORACIO
Primer pastem tots el ingredients per fer la pasta de brioix i ho deixem fermentar durant 30 a 45 min. En un lloc sec i tapat. Després posem la pasta a la llauna.
Fem la lletada barrejant l'oli, el sucre i la farina del farcit, i ho escampem be a sobre de la pasta, i posem les pomes que haurem netejat i tallat a gallons. Per últim s'espolsa amb sucre i canella en pols i el posem a coure al forn, en la part de baix, sense grill.

1h

Notes

Este pastís el farem al estiu, perquè son pomes de l'agredolç. Però també es pot fer en pomes d'una altra classe. Es molt bo.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4318 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

6 comentaris:

Charo diu:
Enelin, avore si u entes be, primer faig una masa con si fos per a fer pa?? en llevadura de panader??
I despres faig altra mezcla i la poso al demunt, en la masana, sucre i canella, mai la habia fet aixi, la vaig a provar.Ja et diré com ma sortit.
Gracies.
evelin cardona diu:
Charo, tens raó. Primer fas la massa de pa, en lleva-dura de forner. Després fas la mescla de sucre, canella i oli i la poses al damunt de la pasta i per fií poses les pomes tallades.Al forn i bon profit
m.carme ferré diu:
suposo que aquesta recepta es de les que feiem
abans,ja que ara no son iguals,les pastes d'abans
eren mes bones.
Fernanda Bausili diu:
Evelin el coc de manzana me encanta pero lo probé de hacer un dia y me salio un desastre, si tienes peras prueba se hace igual y es buenisimo
Sara Redón diu:
bonissim ja le fet tres vegades ... tu ets d'amposta??
Silvia Puvill Porcá diu:
M'encanta fer dolços, esta coca es igual a una que fai jo, boooniiissima.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: