Ametllats

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya

Ingredients

  • 6 ous
  • 600 g d'ametlla tallada a trossos menuts
  • 600 g de sucre
  • Unes gotetes d'essència de llima

12 racions

Elaboració

Batrem les clares dels ous a punt de neu (es pot ajudar d'una batedora elèctrica). Les clares es baten fins que es pot girar el recipient sense que caiguen.
Afegirem el sucre a poc a poc i sense deixar de batre. Prèviament haurem torrat un poc l'ametlla trossejada i ja la tindrem refredada per tal d'afegir-la a la mescla del punt de neu.
Remenarem lleugerament i escudellarem amb una cullera dins dels motlles.
Els disposarem arreglats dins les llandes i els portarem al forn (un quart d'hora a 180 º) fins que pugen i després baixar un poc el foc.
Es van provant fins que estan cuits (evitar que es cremen de davall).

25min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3268 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: