Ametllats

Categoria:
Recepta per
Origen: Espanya

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 6 ous
  • 600 g d'ametlla tallada a trossos menuts
  • 600 g de sucre
  • Unes gotetes d'essència de llima

12 racions

Elaboració

Batrem les clares dels ous a punt de neu (es pot ajudar d'una batedora elèctrica). Les clares es baten fins que es pot girar el recipient sense que caiguen.
Afegirem el sucre a poc a poc i sense deixar de batre. Prèviament haurem torrat un poc l'ametlla trossejada i ja la tindrem refredada per tal d'afegir-la a la mescla del punt de neu.
Remenarem lleugerament i escudellarem amb una cullera dins dels motlles.
Els disposarem arreglats dins les llandes i els portarem al forn (un quart d'hora a 180 º) fins que pugen i després baixar un poc el foc.
Es van provant fins que estan cuits (evitar que es cremen de davall).

25min


Etiquetes: Ningú ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1131 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!