Paella mixta

Ingredients

  • 1/4 pollastre
  • 500 gr de costella de porc tallada a daus
  • 1/4 de conill
  • 300 gr aproximadament de pop
  • Un grapat de crancs
  • Una gamba per comensal
  • Un grapat de musclos i cloïsses per decorar
  • 100 gr de pèsols , mongetes tendres .. carxofes .. el que s'hagi de temporada .. si no hi ha res no passa res ..
  • Pebrot vermell a tires
  • Vuit gotets de carajillo (1 per persona , petit) d'arròs rodó o bomba
  • Brou de peix i de carn (o només de peix .. no importa)
  • Safrà

Per la picada :

  • 2 alls
  • 2 tomàquets ben madurs
  • Mitja ceba
  • Julivert
  • Fetge de pollastre o conill fregit del sofregit de la paella (si hi ha .. si no tampoc passa res)

8 racions

Elaboració

1.
posem oli com per fer un sofregit normal en una paella plana i gran a porproció dels comensals.. .
2.
Comencem fregint les gambes.. reservant en un plat..
3.
seguim amb la carn una mica salada.. que quedi ben feta sense pressa.. amb foc més aviat suau. A meitat cocció de la carn posem el pop i els crancs (cal calcula la cocció de tots els ingredients que sigui tot al maiteix temps)
Seguidament les verdures i el pebrot, quan aquest tot ben sofregit sense deixar de remenar.. . afegir la picada que prèviament haurem triturat tota junta. Quan aquest afegim l'arròs, encara al sofregit.. deixant uns minuts sempre amb foc suau sense deixar que s'agarre.. . Llavors afegirem el brou.. (sempre tres vegades el volum de l'arròs... si l'arròs ocupa un pot cal afegir gairebé tres de brou) és hora de posar el safrà en pols
5.
Repartir de manera bonica les gambes i el marisc i pujar la intensitat del foc que ara ha de ser fort..
6.
i en un quart d'hora ja estarà llista la paella.. si creuen que falta una mica de brou afegeixin i rectificà de sal.. sempre depèn de la classe d'arròs que posin.. .
7.
quan aquest deixar reposar cinc minuts..
8.
i si sobra per al dia següent tot aquesta mes bona.. .

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1620 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!