Arròs a la paella amb sípia i salsitxes
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una sípia mitjana
- Marca per paelles
- Fumet de peix
- Aigua
- Sal
- Cinc salsitxes de porc
- Oli d'oliva
- Picada d'oli, all i julivert, (feta amb la batedora).
- 500 grams d'arròs tipus bomba Montsià
- Colorant per l'arròs
5 racions
Utensilis
Una paellera per cinc racions
Uns estalvis
Una paella gran
Un cassó gran
Una batedora elèctrica
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua coem la sípia fins que estigui cuita, i la reservem.
A part, fem la picada d'all, oli i julivert i un cop feta la reservem.
Tot seguit, en una paella amb un raig d'oli, fregim les salsitxes tallades a trossos menuts i quan ja estan cuites, les reservem.
A continuació, en una paellera posem tres cullerots de marca per paelles, la sípia tallada a trossos menuts, i les salsitxes, i ho remenem tot ben remenat.
Seguidament afegim l'arròs, un polsim de colorant i dues cullerades de picada, ho remenem i tot seguit afegim el fumet de peix fins que arribi a l'altura de les nanses, i deixem que arrenqui el bull durant deu minuts, i tot seguit, ho fiquem en el forn a 180º, uns deu minuts més, corregim de sal, i ho deixem reposar tapat amb un drap, cinc minuts més, i ja la podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes:
Cuina marinera La cuina de les paelles
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2848 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.