Arròs a la paella amb sípia i salsitxes

Ingredients

  • Una sípia mitjana
  • Marca per paelles [Veure recepta]
  • Fumet de peix [Veure recepta]
  • Aigua
  • Sal
  • Cinc salsitxes de porc
  • Oli d'oliva
  • Picada d'oli, all i julivert, (feta amb la batedora).
  • 500 grams d'arròs tipus bomba Montsià
  • Colorant per l'arròs

5 racions

Utensilis

Una paellera per cinc racions
Uns estalvis
Una paella gran
Un cassó gran
Una batedora elèctrica
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua coem la sípia fins que estigui cuita, i la reservem.
A part, fem la picada d'all, oli i julivert i un cop feta la reservem.
Tot seguit, en una paella amb un raig d'oli, fregim les salsitxes tallades a trossos menuts i quan ja estan cuites, les reservem.
A continuació, en una paellera posem tres cullerots de marca per paelles, la sípia tallada a trossos menuts, i les salsitxes, i ho remenem tot ben remenat.
Seguidament afegim l'arròs, un polsim de colorant i dues cullerades de picada, ho remenem i tot seguit afegim el fumet de peix fins que arribi a l'altura de les nanses, i deixem que arrenqui el bull durant deu minuts, i tot seguit, ho fiquem en el forn a 180º, uns deu minuts més, corregim de sal, i ho deixem reposar tapat amb un drap, cinc minuts més, i ja la podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2966 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: