Pastis de patata
Bona i facil
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 4 patates mitjanes a grans
- 200 ml de llet
- Un taquet de manteca
- 250 gr de carn picada
- 1 pot de salsa de tomata
- Pernil salat i baicon a taquets per decorar
- Formatge ratllat
- Sal i pebre
4 racions
Utensilis
Olla a pressió per fer el puré mes ràpid.
Elaboració
Pelem i bullim les patates en una mica de sal, per fer un puré amb la mantega i la llet. I el reservarem.
Mentrestant a una paella apart daurarem la carn picada en un espolsi de sal i pebre. Reservarem.
Ara, en una llauna per al forn, ho muntarem fem capes: començarem per fer una capa de patata, una de salsa de tomata, una de carn picada, una altra de salsa de tomata i acabarem en la resta del puré de patata.
adornarem amb els trossets de beicon i pernil salats i formatge per gratinar.
45min
Notes
El que ens costarà mes serà bullir les patates. Una vegada les tenim tot va molt ràpid.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1579 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
No cal que sigue sempre de cuixes.. com a la foto Esta per llepar els dits !!
Perfecte per fer estos dies de confinament. El provaré de fer.
hola !! m'alegro que t'agrade la meua recepta dels pastissets... però tu també ets un as !! a partir d'ara et seguiré.......
pareix molt bona i original, la provare !! gracies..
provare de fer la bestia... jejeje. tens el meu vot !!