Pastis de patata

Bona i facil

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 4 patates mitjanes a grans
  • 200 ml de llet
  • Un taquet de manteca
  • 250 gr de carn picada
  • 1 pot de salsa de tomata
  • Pernil salat i baicon a taquets per decorar
  • Formatge ratllat
  • Sal i pebre

4 racions

Utensilis

Olla a pressió per fer el puré mes ràpid.

Elaboració

Pelem i bullim les patates en una mica de sal, per fer un puré amb la mantega i la llet. I el reservarem.
Mentrestant a una paella apart daurarem la carn picada en un espolsi de sal i pebre. Reservarem.
Ara, en una llauna per al forn, ho muntarem fem capes: començarem per fer una capa de patata, una de salsa de tomata, una de carn picada, una altra de salsa de tomata i acabarem en la resta del puré de patata.
adornarem amb els trossets de beicon i pernil salats i formatge per gratinar.

45min

Notes

El que ens costarà mes serà bullir les patates. Una vegada les tenim tot va molt ràpid.


Recepta de cuina de Pastis de patata
per Sara Redón

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1727 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: