Pastis de patata

Bona i facil

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 4 patates mitjanes a grans
  • 200 ml de llet
  • Un taquet de manteca
  • 250 gr de carn picada
  • 1 pot de salsa de tomata
  • Pernil salat i baicon a taquets per decorar
  • Formatge ratllat
  • Sal i pebre

4 racions

Utensilis

Olla a pressió per fer el puré mes ràpid.

Elaboració

Pelem i bullim les patates en una mica de sal, per fer un puré amb la mantega i la llet. I el reservarem.
Mentrestant a una paella apart daurarem la carn picada en un espolsi de sal i pebre. Reservarem.
Ara, en una llauna per al forn, ho muntarem fem capes: començarem per fer una capa de patata, una de salsa de tomata, una de carn picada, una altra de salsa de tomata i acabarem en la resta del puré de patata.
adornarem amb els trossets de beicon i pernil salats i formatge per gratinar.

45min

Notes

El que ens costarà mes serà bullir les patates. Una vegada les tenim tot va molt ràpid.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3283 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: