Anguila en suc
plat típic a les Terres de l'Ebre.
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						
						Típica de:  Espanya → Terres de l'Ebre
 Espanya → Terres de l'Ebre
						
						
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 1 kg d'anguiles
- 1/2 kg de crancs
- Bitxo
- 1 all
- 1 ceba
- 1 tomaquet madur
- Safra
- Sal i oli
 6 racions
 6 racions
Elaboració
							Comencem sofregint el bitxo, all i moments desprès la ceba i els crancs... quan ja estigue la ceba be continuem en la tomata rallada.. afegirem l'anguila i aigua fins cubrir-la amb una mica de safrà.. dixem xup xup fins que l'anguila estigue cuita.. la sal es important tirar-la quasi al final per que no ens quede l'anguila dura.
														
 45min
  45min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2019 visites.
 2019 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram