Panellets
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 quilo d'atmelles moltes crues
- 1 quilo de sucre
- 1 llimona ratllada
- 1 boniato mitja rostit
- 1 sobre de levadura en pols tipo Royal
- Rovell d'ou batut per pintar
10 racions
Elaboració
barrejeu be tots els ingredients menys l'ou. Formeu boletes del diametre de la moneda de dos euros mes o menys... Passeu-les pel rovell d'ou i adorneu-les en pinyons, una cirera, una atmella..., o lo que vulgueu... feu l'us de la imaginacio..
Les anireu ficant a una llauna de forn untada amb oli i pasada per farina o simplement en paper vegetal.. a uns 180º de cinc a deu minuts... que no queden molt torrats perque assequen.
45min
Notes
Com ja sabeu els panellets no poden faltar per a la nit de la castanyada i tots sants.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1952 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
No cal que sigue sempre de cuixes.. com a la foto Esta per llepar els dits !!
Perfecte per fer estos dies de confinament. El provaré de fer.
hola !! m'alegro que t'agrade la meua recepta dels pastissets... però tu també ets un as !! a partir d'ara et seguiré.......
pareix molt bona i original, la provare !! gracies..
provare de fer la bestia... jejeje. tens el meu vot !!