Panellets

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 quilo d'atmelles moltes crues
  • 1 quilo de sucre
  • 1 llimona ratllada
  • 1 boniato mitja rostit
  • 1 sobre de levadura en pols tipo Royal
  • Rovell d'ou batut per pintar

10 racions

Elaboració

Barregeu be tots els ingredients menys l'ou.
Formeu boletes del diàmetre de la moneda de dos euros mes o menys.
Passeu-les pel rovell d'ou i adorneu-les en pinyons, una cirera, una ametlla..., o lo que vulgueu... feu l'ús de la imaginació.
Les anireu ficant a una llauna de forn untada amb oli i passada per farina o simplement en paper vegetal.. a uns 180º de cinc a deu minuts... que no queden molt torrats perquè s'assequen.

45min

Notes

Com ja sabeu els panellets no poden faltar per a la nit de la castanyada i tots sants.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3304 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: