Panellets
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  tardor
 tardor 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- 1 Kg de farina d'ametlla
- 800 grs de sucre
- 200 grs de patata bullida
- 8 rovells i 3 clares
- Respadures de llimona
Ingredients per guarnir:
- Avellanes, ametlles, cireres, pinyons, coco ratllat, codonyat.....
Elaboració
							Bullir la patata i aixafar-la sense deixar-la refredar. Afagir el sucre fins que es fongui. Posar-hi la farina d'ametlla i amassar-ho mentre s'hi van afegint els ous.
Amassar-ho una bona estona perquè es formi una pasta suau i fàcil de manejar. S'hi posa la llimona i es deixa reposar, fins que es refredi la pasta.
Es fan les porcions i es van col·locant els panellets en una safata amb una mica de farina perque no s'enganxin. 
Quan estan fets es poden adornar amb el que es vulgui: ametlles, pinyons, etc.
Al forn cal posar-los separats un dels altres perquè la massa creix una mica. 
Es couen en minuts no deixar de vigilar la cocció. Forn convencional a 175 graus.
														
Notes
acompanyar-lo amb vi de nous (Rocanys)
 Etiquetes: 
						Postres
 
						Etiquetes: 
						Postres  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2257 visites.
 2257 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 David Morón
 David Morón![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 20 min.
 20 min.
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram