Culleretes de formatge de cabra amb codonyat i nous

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Unes rodanxes de formatge de cabra.
  • Uns mini-daus de codonyat.
  • Nous.

6 racions

Utensilis

Unes culleretes de ceràmica d'aperitiu.
Una safata de servir.

Elaboració

Posarem sobre d'una cullereta de ceràmica mitja rodanxa de formatge de cabra.
A sobre, un mini-dauet de codonyat, i a sobre mitja nou.

15min

Notes

Aquest també és un aperitiu super fàcil i que agrada a tothom.
Podem fer mil i una variacions segons el nostre enginy.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4487 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: