Culleretes de formatge de cabra amb codonyat i nous
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						Tipus de plat: Aperitiu
						
						Típica de: Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Inexperts
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Unes rodanxes de formatge de cabra.
- Uns mini-daus de codonyat.
- Nous.
 6 racions
 6 racions
Utensilis
Unes culleretes de ceràmica d'aperitiu.
Una safata de servir.
Elaboració
							Posarem sobre d'una cullereta de ceràmica mitja rodanxa de formatge de cabra.
A sobre, un mini-dauet de codonyat, i a sobre mitja nou.
														
 15min
  15min 
Notes
Aquest també és un aperitiu super fàcil i que agrada a tothom.
Podem fer mil i una variacions segons el nostre enginy.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4716 visites.
 4716 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 Sara Redón
 Sara Redón![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Postres i dolços
 Postres i dolços Altres
 Altres 
 
 Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram