Canelons de bolets

Ingredients

  • 300 gr. de xampinyons
  • 1 bossa de ceps secs
  • 1 ceba
  • 1 caixa de canelons
  • Farina
  • Llet
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Salsa beixamel
  • Formatge ratllat

4 racions

Elaboració

Poseu la ceba tallada petita en una paella amb oli. Quan comenci a daurar-se, afegiu-hi els xampinyons tallats en làmines i els ceps remullats tallats petits.
Deixeu-ho coure a foc lent durant 10 minuts i afegiu-hi l'aigua de remullar els ceps, sal i pebre.
Quan s'hagi evaporat l'aigua, tireu-hi una cullerada sopera de farina i remeneu-ho, afegiu-hi mig vas de llet i deixu-ho coure sense deixar de remenar. Si queda massa espès, afegiu-hi una mica més de llet.
Farciu els canelons amb aquesta pasta,cobriu-los de salsa beixamel i formatge ratllat per al damunt i gratineu-los.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

866 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!