Canelons de bolets

Ingredients

  • 300 gr. de xampinyons
  • 1 bossa de ceps secs
  • 1 ceba
  • 1 caixa de canelons
  • Farina
  • Llet
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Salsa beixamel
  • Formatge ratllat

4 racions

Elaboració

Poseu la ceba tallada petita en una paella amb oli. Quan comenci a daurar-se, afegiu-hi els xampinyons tallats en làmines i els ceps remullats tallats petits.
Deixeu-ho coure a foc lent durant 10 minuts i afegiu-hi l'aigua de remullar els ceps, sal i pebre.
Quan s'hagi evaporat l'aigua, tireu-hi una cullerada sopera de farina i remeneu-ho, afegiu-hi mig vas de llet i deixu-ho coure sense deixar de remenar. Si queda massa espès, afegiu-hi una mica més de llet.
Farciu els canelons amb aquesta pasta,cobriu-los de salsa beixamel i formatge ratllat per al damunt i gratineu-los.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

2801 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: