Canelons de bolets

Ingredients

  • 300 gr. de xampinyons
  • 1 bossa de ceps secs
  • 1 ceba
  • 1 caixa de canelons
  • Farina
  • Llet
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Salsa beixamel
  • Formatge ratllat

4 racions

Elaboració

Poseu la ceba tallada petita en una paella amb oli. Quan comenci a daurar-se, afegiu-hi els xampinyons tallats en làmines i els ceps remullats tallats petits.
Deixeu-ho coure a foc lent durant 10 minuts i afegiu-hi l'aigua de remullar els ceps, sal i pebre.
Quan s'hagi evaporat l'aigua, tireu-hi una cullerada sopera de farina i remeneu-ho, afegiu-hi mig vas de llet i deixu-ho coure sense deixar de remenar. Si queda massa espès, afegiu-hi una mica més de llet.
Farciu els canelons amb aquesta pasta,cobriu-los de salsa beixamel i formatge ratllat per al damunt i gratineu-los.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

2778 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: