Bunyols de bacallà
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Bunyols
Típica de: Catalunya
Estació: estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Dos talls de bacallà dessalat i esmicolat petitó.
- All i julivert.
- Un ou.
- Farina.
- Oli verge d'oliva abundant.
- Llet i sal.
6 racions
Utensilis
Una paella i un recipient de vidre per a fer la pasta o massa.
Elaboració
Farem una pasta espessa amb l'ou, farina, la llet, el bacallà i l'all i julivert, amb una mica de sal.
(Posarem la farina que prengui la pasta, fins que quedi espessa).
Posarem una paella al foc, amb abundant oli d'oliva.
Amb una cullera de postres, anirem agafant la pasta i tirant-la dins l'oli calent, fins que els bunyols estiguin rossos. (Vigilar amb la temperatura de l'oli, donat que, si és molt calent, es rossegen de fora, però queden cruus de dins).
30min

Etiquetes:
Bunyols de bacallà
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2818 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.