Bunyols de bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos talls de bacallà dessalat i esmicolat petitó.
  • All i julivert.
  • Un ou.
  • Farina.
  • Oli verge d'oliva abundant.
  • Llet i sal.

6 racions

Utensilis

Una paella i un recipient de vidre per a fer la pasta o massa.

Elaboració

Farem una pasta espessa amb l'ou, farina, la llet, el bacallà i l'all i julivert, amb una mica de sal.
(Posarem la farina que prengui la pasta, fins que quedi espessa).
Posarem una paella al foc, amb abundant oli d'oliva.
Amb una cullera de postres, anirem agafant la pasta i tirant-la dins l'oli calent, fins que els bunyols estiguin rossos. (Vigilar amb la temperatura de l'oli, donat que, si és molt calent, es rossegen de fora, però queden cruus de dins).

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4380 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: