Xarrup de pera
Categoria:
Begudes
Tipus de plat: Granissat
Estació: estiu
Ingredients
- 1 kg. de peres
- 250 g. de sucre
- 250 ml. d'aigua
4 racions
Elaboració
Es parteixen les peres i se'n fan trossos.
Després es liqüen i s'afegeix al suc obtingut l'aigua i el sucre.
Es posa en un cassó al foc i es deixa bullir durant cinc minuts, remenant de tant en tant.
Després es treu i s'aboca en un recipient de vidre i es deixa refredar.
Quant està fred es posa al congelador i s'hi deixa mitja hora.
Després es treu, es bat amb una batedora i es torna a posar al congelador.
Als 20 minuts es treu un altre cop, es torna a batre i es repeteix l'operació un parell de vegades més fins que queda ben consistent però no gelat.
20min
Notes
Seguint aquest mateix sistema, es poden preparar xarrups de poma, de meló, de síndria, de raïm, etc.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2357 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.