Xarrup de pera

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg. de peres
  • 250 g. de sucre
  • 250 ml. d'aigua

4 racions

Elaboració

Es parteixen les peres i se'n fan trossos.
Després es liqüen i s'afegeix al suc obtingut l'aigua i el sucre.
Es posa en un cassó al foc i es deixa bullir durant cinc minuts, remenant de tant en tant.
Després es treu i s'aboca en un recipient de vidre i es deixa refredar.
Quant està fred es posa al congelador i s'hi deixa mitja hora.
Després es treu, es bat amb una batedora i es torna a posar al congelador.
Als 20 minuts es treu un altre cop, es torna a batre i es repeteix l'operació un parell de vegades més fins que queda ben consistent però no gelat.

20min

Notes

Seguint aquest mateix sistema, es poden preparar xarrups de poma, de meló, de síndria, de raïm, etc.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2587 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: