Xarrup de pera

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg. de peres
  • 250 g. de sucre
  • 250 ml. d'aigua

4 racions

Elaboració

Es parteixen les peres i se'n fan trossos.
Després es liqüen i s'afegeix al suc obtingut l'aigua i el sucre.
Es posa en un cassó al foc i es deixa bullir durant cinc minuts, remenant de tant en tant.
Després es treu i s'aboca en un recipient de vidre i es deixa refredar.
Quant està fred es posa al congelador i s'hi deixa mitja hora.
Després es treu, es bat amb una batedora i es torna a posar al congelador.
Als 20 minuts es treu un altre cop, es torna a batre i es repeteix l'operació un parell de vegades més fins que queda ben consistent però no gelat.

20min

Notes

Seguint aquest mateix sistema, es poden preparar xarrups de poma, de meló, de síndria, de raïm, etc.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2647 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: