Nius de patata amb boles de pera saltades

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre nius de patata [Veure recepta]
  • 48 boles de pera tipus Conference
  • Mantega
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Quatre motlles per fer nius de patata
Una paella fonda
Un estri per fer boles de fruita
Una aranya de filferro
Una safata metàl·lica plana amb un paper de cuina

Elaboració

Primerament, fem els nius de patata com explico a la meva recepta, i un cop estan fregits i daurats, els traiem de la paella i els reservem en una safata plana amb un paper de cuina per treure l'excés d'oli.
A part, amb l'estri per fer boles, fem 48 boles de pera, i les posem en una paella gran, amb mantega, i les anem saltant a foc baix, fins que les tenim toves i daurades, i amb l'aranya de filferro en posem dotze en cada niu, i ja les tenim preparades per servir com a guarnició, o com aperitiu.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta, és sobretot una guarnició, i també pot servir com aperitiu.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

147 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!