Nius de patata amb boles de pera saltades
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
4 racions
Utensilis
Quatre motlles per fer nius de patata
Una paella fonda
Un estri per fer boles de fruita
Una aranya de filferro
Una safata metàl·lica plana amb un paper de cuina
Elaboració
Primerament, fem els nius de patata com explico a la meva recepta, i un cop estan fregits i daurats, els traiem de la paella i els reservem en una safata plana amb un paper de cuina per treure l'excés d'oli.
A part, amb l'estri per fer boles, fem 32 boles de pera, i les posem en una paella gran, amb mantega, i les anem saltant a foc baix, fins que les tenim toves i daurades, i amb l'aranya de filferro en posem vuit en cada niu, i ja les tenim preparades per servir com a guarnició, o com aperitiu.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta, a part de ser una bona guarnició, també pot ser un aperitiu.
Etiquetes: La cuina dels nius La cuina dels nius de patates Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1653 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.