Allioli amb pera

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una pera tipus blanqueta
  • Un ou
  • Sal
  • Dos alls pelats,( sense el cor)
  • Oli d'oliva

6 racions

Utensilis

Un morter
Una mà de morter
Un setrill
Un cassó mitjà
Una batedora elèctrica
Un bol

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua, posem a coure la pera pelada tallada a trossos regulars.
Quan la pera és ben cuita, l'escorrem, la passem per la batedora elèctrica i la reservem en un bol.
Seguidament, agafem els alls, els posem en el morter amb un polsim de sal, els aixafem ben aixafats, i tot seguit afegim un rovell d'ou,( sense clara). A continuació, anem remenant de forma circular amb la mà de morter, anant afegint-hi oli amb un rajolí molt fí, fins a tenir la quantitat desitjada d'allioli. A continuacó, afegim la pera sense deixar de remenar, fins aconseguir un allioli fí i homogèni.

30min

Notes

Aquest allioli també el podem fer, substituin la pera per codony.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

608 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!